קיש פטריותבסיס של קלתית פריכה ומילוי של פטריות, רוזמרין וגבינה צהובה בקיש אלגנטי שתמיד מצליח. כך תכינו קיש פטריות מעולה
צילום: יחסי ציבור
|
המצרכים (15 מנות):
למילוי
אופן ההכנה:1 להכנת הבצק: מערבבים יחד את כל חומרי הבצק ולשים לאיחודם. חשוב לא לעבד יותר מידי. 2 עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות לשעה. 3 להכנת מילוי הקיש: מטגנים את הבצל בחמאה עד להזהבה. 4 מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן עד שהפטריות מזהיבות. מעבירים לקערה ומקררים קצת. מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים ומערבבים. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות. 6 מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ בתבנית של 28 ס"מ קוטר. 7 מוסיפים את המילוי ואופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות. רצוי לאפות בחלק התחתון של התנור. 8 מוציאים וממתינים כחצי שעה עד להגשה. >> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות |