1 מבשלים את הארטישוק בחלב במשך 10 דקות, ומניחים בצד לצינון.
2 מחממים מחבת עם שוליים גבוהים, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את הבצל, בצלי השאלוט והכרשה עד לקבלת צבע זהוב בהיר. מקררים לטמפרטורת החדר.
3 טורפים היטב את הביצים בכלי עמוק, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הבצלים והארטישוק (עם החלב). מוסיפים גם את הגבינה ומערבבים.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מחממים שוב את המחבת היטב, ומחזירים את תערובת הביצים והירקות. מטגנים על אש בינונית עד שנוצרות למעלה בועות (3-4 דקות), ומעבירים לתנור לכ-15 דקות.
5 מגישים במחבת, או מעבירים לצלחת הגשה.
>> בשבוע שעבר הכנו עם דליה לזניה צמחונית