1מחממים 3 כפות משמן הזית במחבת מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים אגב ערבוב כ-10 דקות, עד שהבצל נראה שקוף ומעט מזהיב בקצוות. מעבירים לקערה ומניחים לו להתקרר.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 משמנים ומקמחים את השקעים בתבנית 12 שקעים למאפינס.
4 מוסיפים לקערה עם הבצל את כל שאר המצרכים ומערבבים היטב רק עד שהתערובת מתאחדת.
5 מחלקים את התערובת בין השקעים שבתבנית ומעבירים לתנור לאפייה של 20 דקות, עד שהמאפינס הזהיבו מלמעלה ונאפו לחלוטין.
טיפ: ניתן להמיר חצי מכמות הקמח בשבולת שועל אינסטנט או בקמח מלא.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!