הכנת הבלינצ'ס
1 טורפים בקערה את כל החומרים, למעט הקמח עד עיסה הומוגנית.
2 מוסיפים את הקמח ובתנועות קיפול מערבבים עד מסה קרמית וחלקה.
3 מחממים מחבת עם מעט מעט שמן קנולה ויוצקים למרכז המחבת מעט מהבלילה. מסובבים את המחבת כך שהבלילה תתפזר לצדדים בצורה אחידה. הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים מעט.
הכנת מלית הגבינה
1 לערבב את כל החומרים בקערה עד בלילה אחידה וחלקה.
2 מוסיפים לבלילה את הצימוקים הכהים ומערבבים.
3 את המילוי אפשר לזלף או למרוח בעזרת כף על כל בלינצס ולגלגל כמו סיגר.
לחמם מחבת עם מעט חמאה ולצרוב את הבלינצס מכל צד מעט, אפשר לפזר סוכר וניל על הבלינצס המוכן או קינמון.