(המלצה לבצק: //www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-pasta/Recipe-3d8aa1d727a3d11006.htm)
1 מותחים את בצק הפסטה, מרדדים אותו ומניחים במקרר למשך הלילה. כך הוא נשאר גמיש ונוח לעבודה.
2 למילוי הפסטה, חותכים את גבינת הפרמזן, הריקוטה והמונטה וילונזה, ומערבבים בקערה יחד עם הביצים.
3 חותכים את הבצק לעיגולים, ממלאים בגבינות וסוגרים את הבצק. מהדקים היטב.
4 מבשלים את הטורטליני הממולאים במים רותחים כ-2-3 דקות.
5 להכנת כלי ההגשה, העשוי פרמזן, מרפדים את המחבת בנדיבות בפרמזן, מתיכים, הופכים לצד שני, מוציאים ומניחים על כלי עגול וגבוה כשהוא הפוך. כך הוא יתקרר מעט ויתקשה בצורת הקערה.
6 לרוטב חמאת המרווה, ממיסים את החמאה יחד עם עלי המרווה ומבשלים כדקה.
7 מוסיפים את הטורטליני לרוטב חמאת מרווה ומבשלים אותם יחד מספר דקות.
8 לאחר ש"כלי" הפרמזן מתקרר ומתקשה מניחים בתוכו את הפסטה.
9 מפזרים מעל מעט ריקוטה מעושנת קצוצה ואת שארית הרוטב ומגישים.