המצרכים (16 מנות):
אופן ההכנה:1 מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומשמנים אותו. 2. מניחים עלה מלאווח על נייר האפייה וממתינים כשתי דקות, שיפשיר מעט ויהיה נוח לעבודה.
3. מפזרים על המלאווח באחידות את גבינת הפטה והזיתים, ובעזרת כפית מוסיפים שכבה אחידה של הגבינה הכחושה. בוזקים מעט אורגנו מיובש.
4. מגלגלים את המלאווח לרולדה וחותכים לרוחב ל-4 שבלולים. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהסגירה פונה למטה.
5. חוזרים על התהליך עם שלושת עלי המלאווח שנותרו.
6. פוחסים מעט את השבלולים בתבנית בעזרת כף היד. מברישים בביצה הטרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, או עד שהבורקס מזהיב משני הצדדים.
7. מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר מעט ומגישים עם רסק מעגבניות טריות.
>> בשבוע שעבר הכנו מאפינס בצל וגבינות הורסים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |