סלט חצילים משודרג (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
סלט חצילים משודרג. טעים טעים | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

יום ראשון: סלט חצילים משודרג

נמאס לכם מסלט החצילים הפשוט? הוסיפו לו המון דברים טעמים כמו יוגורט, נענע, רימונים וגבינת פטה, ותקבלו סלט ים תיכוני מושקע, שרק זועק לפרוסת לחם שמנמנה שתנגב אותו

>> למתכון: סלט חצילים משודרג

חטיפי גבינת עזים וזיתים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
חטיפי גבינת עזים וזיתים. מושלמים לארוחת ערב במקום לחם | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

יום שני: חטיפי גבינת עזים וזיתים

 

חטיף פריך ובריא, שלוקח 5 דקות להכין ועוד 15 דקות לאפות. גם ילדים יכולים להינות מחטיף מזין וטעים - ואם מחליפים בארוחת הערב את הלחם בחטיפים האלו, לצד סלט, אז זה כבר ממש נהדר.

>> למתכון: חטיפי גבינת עזים וזיתים

אומלט ממולא בפטריות וצפתית (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל)
אומלט ממולא בפטריות וגבינה צפתית. טוויסט על חביתה | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

יום שלישי: אומלט ממולא בפטריות וגבינה צפתית 

טוויסט קטן שיהפוך את חביתת הפטריות הרגילה למעדן של ממש: מטגנים אומלט עם עירית, משחימים פטריות בחמאה ותימין ומוסיפים אותן וגם גבינה צפתית מעודנת אל תוך חתך שעושים באומלט. פשוט ומפנק. 

>> למתכון: אומלט ממולא בפטריות וגבינה צפתית

סלט עדשים וטופו (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
סלט עדשים וטופו. בריא וטוב | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

יום רביעי: סלט עדשים וטופו

סלט צמחוני וטבעוני שהוא ארוחה שלמה. גם בריא, גם טעים וגם דיאטטי - החיים הטובים שלכם מתחילים עכ-שיו.

>> למתכון: סלט עדשים וטופו

קיש עגבניות צלויות וגבינת עזים (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
קיש עגבניות צלויות וגבינת עזים. איך אנחנו אוהבים | צילום: אסתי רותם, mako אוכל

יום חמישי: קיש עגבניות צלויות וגבינת עזים

מתכון לפשטידה שתרגש את כל המשפחה גם במראה וגם בטעמה. טריק קטן עם הבצק, ואתם מקבלים שדרוג משמעותי לטעם. והיא אולי נראית מורכבת, אבל אפשר להירגע, היא ממש לא.

>> למתכון: קיש עגבניות צלויות וגבינת עזים

>> לכל המתכונים