הקציצות המטוגנות הכי טעימות שישקציצות בקר מתקתקות, חלקות, פשוט מעולות. הכנו אותן פעם אחת - והן נכנסו לפנתיאון הביתי
דן-יה שוורץ בר-אל
| mako אוכל
| פורסם 19/05/13 11:30
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
השימוש במעבד המזון גם חוסך זמן וגם נותן לקציצות את המרקם הייחודי והנימוח שלהן - בלי שוונצים של בצל ובלי גושישים של קיצוץ לקוי.
המצרכים :
אופן ההכנה:1 טוחנים במעבד מזון את הבצל, השום, הגזר והפטרוזיליה עם מעט שמן זית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. 2 מוסיפים את הבשר, הביצים ופירורי הלחם, מתבלים ומערבבים. 3 יוצרים קציצות בגודל ובעובי שרוצים, ומטגנים במחבת חמה משני הצדדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה
|