פלאפל ביתייקום הישראלי שלא אוהב פלאפל. אבל את הפאסט פוד הטבעוני הזה לא חייבים לאכול בחוץ, אפשר להכין אותו בבית. קבלו מתכון קליל ומתובל היטב שיגרום לכם לבקש עוד חצי מנה (מעצמכם)
רעות ארביב
| mako אוכל
| פורסם 25/06/14 16:39
צילום: WiCo, Istock
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל החומרים יחד ויוצרים כדורים מהתערובת. 2 מחממים בסיר שמן עמוק. מטגנים את הכדורים עד להשחמה. 3 ההגשה: מניחים על מצע טחינה מתובלת ומגישים מיד.
* המתכון באדיבות השפית רעות ארביב מבר תרל"ח
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה
|