קציצות הבקר של אמא מיקימתכון לקציצות בשר, פשוט ובסיסי, טעים בלי התחכמויות
רוני מנדלמן
| mako אוכל
| פורסם 03/04/16 11:36
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים ומעסים קלות בידיים נקיות, עד שנוצרת תערובת אחידה. 2 מחממים שכבת שמן נדיבה במחבת שטוחה וגדולה. 3 יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מהדקים ומגלגלים בין הידיים עד שהקציצות סגורות ואין בהן חריצים. משטחים בעדינות. 4 מכניסים לשמן החם (לא רותח ולא שרוף) ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. מוציאים לנייר סופג. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה
|