תבשיל בשר עם דלעת וערמוניםאם אתם מחובבי הבשר, התבשיל הזה הולך להפיל אתכם מהרגליים: צלעות בקר חתוכות לקוביות, שמתבשלות ארוכות עם ערמונים וקוביות דלעת ומעלות ניחוחות של ראס אל חנות - שיעוררו רעב בכל אחד, בכל שעה ביממה
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 28/07/19 15:52
![]()
צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר רחב את הבשר מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, מוציאים ומניחים בצד. 2 באותו הסיר מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הבשר והסלרי ומתבלים בראס אל חנות, מלח וסוכר חום. מכסים במים ומביאים לרתיחה. 3 מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות. מוסיפים את הדלעת והערמונים, ממליחים במידת הצורך, מכסים שוב ומבשלים עוד שעתיים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|