עוף וספגטי בסיר אחדלפעמים אנחנו בעצמנו מופתעים אילו מנות טעימות אפשר להכין עם כל כך מעט מצרכים, שהם כל כך כל כך זמינים. אבל הנה, מדובר בעובדה: הסיר המהמם הזה לא ידרוש מכם הרבה, וייתן לכם טונות של אהבה
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 26/08/19 09:28
![]()
צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. שומרים כוס ממי הבישול ומסננים. 2 מטגנים את הבצל עד להשחמה בסיר רחב שיכול להיכנס לתנור. 3 מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס וצורבים היטב את העוף משני הצדדים. 4 מעבירים את הספגטי המבושל לסיר עם העוף ומערבבים היטב עד שהפסטה מכוסה כולה בשומן. 5 מחממים תנור ל-160 מעלות. 6 מוהלים את הסילאן בכוס מי הבישול ששמרנו ויוצקים לתוך הסיר עם הפסטה והעוף. 7 מכסים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעתיים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|