המרכיבים:

500 גרם כבדי עוף נקיים

4 כפות שמן קנולה

חצי כוס יין אדום

4 ענפי תימין

חצי כוס סילאן

מלח

פלפל שחור

לפירה:

2 בטטות, קלופות ופרוסות בעובי סנטימטר

מעט שמן זית

מלח

פלפל שחור

מעט סוכר

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הבטטות במים רותחים עם מעט מלח כ-15 דקות.

2. בינתיים צורבים במחבת רחבה את הכבדים בשמן קנולה כ-3 דקות. מוסיפים את היין, התימין והסילאן ומצמצמים כ-4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.

3. מסננים את הבטטה, מייבשים היטב ומעבירים לצלחת הגשה. מועכים במזלג ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומעט סוכר.

יוצקים מעל את הכבדים ורוטב היין.