המרכיבים:
500 גרם כבדי עוף נקיים
4 כפות שמן קנולה
חצי כוס יין אדום
4 ענפי תימין
חצי כוס סילאן
מלח
פלפל שחור
לפירה:
2 בטטות, קלופות ופרוסות בעובי סנטימטר
מעט שמן זית
מלח
פלפל שחור
מעט סוכר
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הבטטות במים רותחים עם מעט מלח כ-15 דקות.
2. בינתיים צורבים במחבת רחבה את הכבדים בשמן קנולה כ-3 דקות. מוסיפים את היין, התימין והסילאן ומצמצמים כ-4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
3. מסננים את הבטטה, מייבשים היטב ומעבירים לצלחת הגשה. מועכים במזלג ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומעט סוכר.
יוצקים מעל את הכבדים ורוטב היין.