המרכיבים:
4 כרעיים, חצויות
2 פקעות שומר
2 קולרבי
מלח
פלפל גרוס
4 כפות שמן זית
3 שיני שום, פרוסות
6 עלי מרווה
בצל סגול, פרוס
פלפל ירוק, פרוס
כף גרגירי שומר
2 וחצי כוסות מיץ תפוזים וקליפת תפוז מגוררת
3 כפות סוכר חום
3 כפות חומץ בלסמי
צ'ילי אדום קצוץ
כוסברה קצוצה, להגשה
אופן ההכנה:
1. חותכים את השומר והקולרבי לחתיכות בגודל בינוני.
2. ממליחים ומפלפלים את העוף ומטגנים בשמן עד שהוא שחום. מוציאים.
3. מטגנים את השום, המרווה, הבצל, הפלפל והשומר כ-3 דקות.
4. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים את כל שאר החומרים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית כ-40 דקות.
5. מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.