המרכיבים:
8 פרוסות לחם לבן
5 כפות שמן זית
1 בצל, חתוך לקוביות
חצי כפית כמון
מלח
חצי כפית פלפל שחור
לבשר:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים
5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
חצי כפית ראס אל חנות
לסלט העגבניות:
3 עגבניות, קצוצות
צרור כוסברה, קצוץ
1 פלפל חריף, קצוץ
בצל לבן, קצוץ
רבע לימון, קצוץ עם הקליפה
שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל במחבת עד הזהבה.
2. טוחנים את הלחם במעבד המזון לפירורים, מוסיפים למחבת ומתבלים בכמון, מלח ופלפל. מערבבים קלות ומניחים בצד.
3. הבשר: מזהיבים את הבצל במחבת. מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח, פלפל וראס אל חנות ומטגנים כ-8 דקות.
4. הסלט: מערבבים את כל המרכיבים.
5. מגישים את הקוסקוס עם הבשר והסלט.