המרכיבים:
8 פולקעס
מלח
פלפל שחור
מעט שמן זית
בצל, קצוץ גס
6 שיני שום שלמות
כף ג'ינג'ר קצוץ
פלפל צ'ילי אדום
כף גרגירי כמון
בקבוק מיץ רימונים
4 סלקים, חתוכים
4 גזרים, חתוכים
2 כפות דבש
להגשה:
צרור כוסברה, קצוץ
גרגירי רימון
אופן ההכנה:
1. ממליחים ומפלפלים את השוקיים ומשחימים אותן בסיר עם שמן הזית. מוציאים מהסיר.
2. מוסיפים לסיר בצל, שום, ג'ינג'ר, צ'ילי וכמון ומטגנים כמה דקות. מוסיפים את העוף, מיץ הרימונים, הירקות ושאר המצרכים ומביאים לרתיחה.
3. מבשלים עד שהעוף מוכן.
4. מוסיפים כוסברה וגרגירי רימון ומגישים.