המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים קלות בסיר את השמנת המתוקה, החלב, מקל הוניל והסוכר, מערבבים היטב ומצננים את הנוזל לטמפרטורת חדר. 2 טורפים את החלמונים כדקה ומוסיפים בזרם אחיד את תערובת השמנת תוך כדי טריפה מהירה ויסודית. מוציאים את מקל הווניל ומעבירים את התערובת שנוצרה לכלים חסיני אש (ממלאים ל- 4\3 גובה). 3 מחממים תנור ל-125 מעלות. 4 מעבירים את הכלים לתבנית מלאה מים (כחצי גובה מהכלים) ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כ-55 דקות. 5 מצננים היטב את הקרם ברולה במקרר. 6 לפני ההגשה, זורים את הסוכר החום על כל שטח פני הקרם ברולה (בעדינות), שורפים קלות ע"י ברנר או מכניסים לגריל התנור למשך דקה וחצי עד המסת הסוכר.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|