המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את תפוח אדמה לקוביות קטנות ומרתיחים במים עם מעט מלח, עד לריכוך. 2 לאחר הבישול, שוטפים קלות את תפוח האדמה ומועכים. מוסיפים את קוביות החמאה ושמנת מתוקה. 3 מערבבים טוב טוב עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להעביר במסננת. 4 מטגנים בצל עם חמאה וכף סוכר חום עד להזהבה חזקה. מוציאים את הבצל, קוצצים דק דק ומכניסים לפירה. 5 להכנת הרוטב לנתחי הבשר: שופכים למחבת חצי בקבוק יין אדום לצמצום ומוסיפים שתי כפות סוכר חום. מצמצמים עד לקבלת סירופ סמיך. 6 מחממים מחבת יציקה טוב טוב. מפזרים על הבשר פלפל גרוס ומניחים במחבת חמה מאוד. צורבים 2-3 דקות מכל עד שמגיעים לצבע יפה. מסירים מהסטיק את השומן וחותכים לרצועות של 2-3 ס"מ. 7 מסדרים פירה במרכז הצלחת. על הפירה מסדרים את נתחי האנטריקוט. מעל יוצקים מרוטב היין המצומצם, קצת מלח ופלפל גרוס.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|