המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 פורסים את הבצלים לחצאי טבעות דקות. ממיסים את החמאה בסיר רחב וכבד, מוסיפים את הבצל ומאדים על אש לפחות 25 דקות, עד שהוא הופך לחום זהוב. 2 מוסיפים קמח, יין וציר ומערבבים היטב. מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה. 3 מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית. בתום הבישול מומלץ להשאיר את הסיר סגור למשך שעה נוספת. הצעת הגשה צרפתית: מעבירים את המרק לקערות הגשה אישיות חסינות חום. מניחים פרוסת בגט קלויה בכל קערה, ועליה פרוסת גבינת סנט מור. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות לכמה דקות להקרמה של הגבינה. >> שידוך מעולה: סלט פסטה ניסואז>> רק בריאות: בראוניז תמרים |