גלידת פקאן סיני הכי קלה בעולםהשבוע הכינו האבות המבשלים שלנו גלידה קלה שבקלות וטעימה שבטעימות, שאפילו לא מצריכה שימוש במכונה. אפשר להכין כגלידה ואפשר כפרפה, אפשר לפנק ברוטב קרמל ואפשר גם לא - הדבר היחיד שחייבים זה לנסות את זה בבית
גיל פינקלשטיין
| שוגר דדיז
| פורסם 16/09/18 07:31
צילום: Elena Veselova, ShutterStock |
המצרכים :
לרוטב קרמל מלוח:
אופן ההכנה:1 הגלידה: מקציפים את השמנת במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את החלב המרוכז בזרם דק וממשיכים להקציף עוד כ-5 דקות. 2 קוצצים את הפקאן הסיני ומוסיפים. מקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוזגים את התערובת לכלי שטוח עם כיסוי ומעבירים למקפיא לכמה שעות. 4 הרוטב: ממיסים את הסוכר בהדרגה במחבת עד שכולו הופך לקרמל. מוסיפים את המלח. 5 מוסיפים את השמנת המתוקה בזהירות רבה, בהדרגה ותוך ערבוב תמידי. 6 מורידים מהאש ומסננים. מצננים היטב. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים 7 יוצרים מהגלידה כדורים (ראו הערה מיד) ומגישים עם הרוטב. * שימו לב, המתכון המקורי המוצג בסרטון הוא לפרפה פקאן סיני, שהוא קצת פחות יציב מגלידה. במקרה כזה מוסיפים 200 גרם חלב מרוכז בלבד, ומגישים את המנה בכלים אישיים ולא ככדורים. כל שאר המתכון ללא שינוי. |