המצרכים (24 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד את מרכיבי הבצק ולשים במיקסר או ביד כ-10 דקות. 2 מחממים תנור ל-50 מעלות (לא טורבו), מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים את הבצק לתפיחה של חצי שעה בתוך התנור החם. 3 מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים חלק אחד של הבצק לעובי של חצי ס"מ ומורחים חמאה מומסת בנדיבות. 4 מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים בנדיבות על החמאה. 5 מגלגלים את הבצק ופורסים לשושנים בעובי 3 ס"מ. מסדרים על תבניות מרופדות בנייר אפייה. 6 חוזרים על כל הפעולות עם החלק השני של הבצק. 7 מחממים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו), ואופים 35-40 דקות. * אפשר לצפות את הסינרולים המוכנים באבקת סוכר מעורבבת עם מעט מים. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים |