המצרכים (4 מנות):
לקראסט:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. מצננים. 2 מחממים את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה עד שהיא נמסה לחלוטין. מוסיפים את הקמח ומערבבים ללא הפסקה עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים את החלב בהדרגה ותוך ערבוב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבעבעת. 4 מוסיפים את הגבינות המגורדות ומערבבים היטב עד שהן נמסות. ממליחים ומפלפלים. 5 מעבירים את הפסטה לסיר ומערבבים היטב עם תערובת הגבינות. מעבירים לתבנית. 6 לקראסט: מערבבים את החמאה המומסת עם פירורי הלחם. מפזרים על המקרוני עם הגבינה. 7 מחממים תנור ל-200 מעלות, חום עליון גריל בלבד. 8 מכניסים את התבנית לתנור ל-30 דקות, מוציאים בזהירות וזוללים (רצוי עם סלט). כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים |