המצרכים :
אופן ההכנה:1 לשים את הבקר והכבש הטחונים יחד בקערה גדולה. 2 מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הצנוברים הקלויים והתבלינים. 3 מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב, עד שכל החומרים מתחברים. 4 חוצים את הפיתות וממלאים בתערובת הבשר. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים 5 מברישים את הפיתות בשמן זית מכל הכיוונים, כדי שהחום יעבור בצורה אחידה לכל הבשר שבפנים וכדי שהפיתה תקבל קריספיות (אפשר לשמן את הידיים ואז "ללטף" את הפיתות בשמן). 6 מחממים מחבת או פלנצ'ה על אש גבוהה. 7 מניחים את חצאי הפיתה על הצד של הבשר וצורבים כ-3 דקות. צורבים עוד 3 דקות מכל צד. 8 מחממים תנור ל-250 מעלות ומכניסים את העראייס לצלייה סופית של 5 דקות. |