המצרכים :ל-10-12 עוגיות עצומות (10-12 ס"מ):
אופן ההכנה:1 מעבדים את החמאה והסוכר יחד במיקסר עם וו גיטרה (או במקציף במיקסר ידני) כ-3 דקות, עד לקבלת תערובת הומוגנית. מדי פעם עוצרים את פעולת המיקסר ומורידים את החמאה שנדבקה לדפנות. 2 מוסיפים את הביצים בהדרגה ותוך כדי עיבוד. אחרי הוספת הביצה הראשונה מחכים שהיא תיטמע היטב בתערובת, ורק אז מוסיפים את הביצה הנוספת. מרגע היטמעות הביצה השנייה מעבדים עוד 4 דקות, עד שהתערובת קצפתית ואוורירית. מוסיפים את הסילאן ותמצית הווניל ומערבבים. 3 מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים 4 מוסיפים את תכולת הקערה למיקסר, מפעילים על המהירות הכי איטית ומניחים לקמח להתחבר עם החמאה. 5 מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים במיקסר ערבוב קל. 6 מכינים מהבצק כדורים גדולים (כמעט כמו כדור טניס) ומעבירים למקפיא ל-30-40 דקות. 7 מחממים תנור ל-175 מעלות. מסדרים את הכדורים על תבניות מרופדות נייר אפייה (6 בכל תבנית) ואופים כ-20 דקות, עד להשחמה קלה. זוללים חם. |