המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר את הגלוקוזה, הסוכר והמים ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה, עד שהתערובת נעשית זהובה. 2 מורידים מהאש ומוסיפים צבע מאכל. מערבבים היטב. 3 משפדים את התפוחים על שיפוד עבה, וטובלים בסיר עד שהם מצופים יפה מכל הכיוונים. מניחים על נייר אפייה עד שהסוכרייה שעל התפוח מתקשה (זה לוקח כ-10 דקות). * אם נשארים עודפי קרמל אפשר להכין מהם סוכריות על מקל.
כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים
|