1 מערבבים היטב בקערה ריקוטה, זוקיני, גזר, גבינת קשקבל, ביצה, מלח, פלפל ופירורי לחם (שימו לב, לא בטוח שתצטרכו את כל כמות הפירורים, לכן הוסיפו אותם בהדרגה).
2 מכסים את הקערה ומעבירים למקרר להתייצבות לחצי שעה.
3 מעצבים את הלביבות בצורת מלבן (במידת הצורך מוסיפים עוד פירורי לחם).
4 טובלים כל לביבה בפירורי לחם לכיסוי חיצוני.
5 מחממים שמן קנולה בשכבה דקה במחבת ומטגנים את הלביבות עד שהן זהובות מכל הצדדים, מעבירים לנייר סופג, מצננים קלות ומגישים לצד עגבניות מגוררות עם שמן זית ומלח.
* אם מכינים מראש, ניתן לחמם את הלביבות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-4 דקות.
סליחה, ילדים, אפשר לאכול לכם מהצלחת? | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל