1 מחממים תנור לחום של 200-220 מעלות.
2 שוטפים ומקלפים את תפוחי האדמה. מגררים בפומפייה.
3 קוצצים את הבצל דק.
4 סוחטים היטב את הנוזלים מתפוחי האדמה המגוררים ומערבבים עם הבצל. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
5 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות. יוצרים לביבות בגודל הרצוי, מסדרים על התבנית ומזלפים שמן גם מלמעלה (אם יש ספריי שמן משתמשים בו, אם אין - מכינים קערונת של שמן זית ומושחים את הלביבות אחת אחת במברשת).
>> עוד מתכונים ללביבות
>> מתכונים לסופגניות
>> מתכונים לחנוכה
6 אופים 15-20 דקות, עד שמתקבלת הזהבה יפה, מגישים וזוללים.