פסטה מהירה בסיר אחדבזמן האחרון אין לנו זמן לכלום. מזל שבין עבודה ללימודים לילדים מצאנו חמש דקות להכין את הפסטה הזאת. איך חמש דקות? ככה זה כשהפסטה והרוטב מתבשלים בסיר אחד. מתכון נהדר של תום פרנץ שימשיך אתכם הלאה בחיים![]()
צילום: דניאל לילה, סגנון: נועה קרניק, מגזין טעימות
|
המצרכים :
לגיוון:
אופן ההכנה:1 שמים את כל הרכיבים בסיר רחב או בקלחת בעלת שוליים גבוהים ויוצקים מעליהם מים ושמן זית. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם. 2 מנמיכים את האש, מכסים את הסיר להתרככות הפסטה, ספיגת רוב הנוזלים וקבלת פסטה עטופה ברוטב. אם יש צורך מוסיפים עוד מים רותחים. טועמים ומתקנים תיבול. 3 מסירים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה כחמש דקות. מפזרים עוד קצת עלי בזיליקום ומגישים חם. לגיוון: בוחרים באחת מאפשרויות התוספת לגיוון, מערבבים את התוספת פנימה לאחר שמסירים מהאש ומכסים שוב את הסיר. החום 'יבשל' את התוספות. מגזין 'טעימות' הינו מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו ויוצא לאור כ-7 שנים. במגזין ניתן למצוא את טובי השפים, הצלמים והסטייליסטים בארץ.
ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ.
לברור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|