ראגו עדשים טבעוניגם אם אתם רגילים לבשר בבולונז שלכם, תקשיבו לנו ותנו צ'אנס לראגו הזה, על טהרת העדשים השחורות. אחרי בישול של שעה וחצי, האמינו לנו, כלום לא יכול להשתבש![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. 2 מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים עוד שתי דקות. 3 מוסיפים את העגבניות הטריות והמרוסקות, היין, המים, עשבי התיבול והתבלינים ומביאים לרתיחה. 4 מוסיפים את העדשים. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. 5 מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד שהרוטב סמיך והעדשים רכות. 6 מגישים על הפסטה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |