ראגו עדשים טבעוניגם אם אתם רגילים לבשר בבולונז שלכם, תקשיבו לנו ותנו צ'אנס לראגו הזה, על טהרת העדשים השחורות. אחרי בישול של שעה וחצי, האמינו לנו, כלום לא יכול להשתבש
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. 2 מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים עוד שתי דקות. 3 מוסיפים את העגבניות הטריות והמרוסקות, היין, המים, עשבי התיבול והתבלינים ומביאים לרתיחה. 4 מוסיפים את העדשים. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. 5 מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד שהרוטב סמיך והעדשים רכות. 6 מגישים על הפסטה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |