נודלס הורסים בעשר דקותרעבים, ורעבים עכשיו? הנודלס האלה הם בדיוק מה שאתם צריכים: רוטב פיקנטי מתקתק-חרפרף שמתקתקים בשנייה, במנה שמתגעגעים אליה אחר כך כל היום
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
לרוטב:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים 7 דקות או לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד מעט ממי הבישול. 2 מערבבים בקערה עמוקה את כל מרכיבי הרוטב (כולל 2 הכפות של מי הבישול). מוסיפים את האטריות החמות ומערבבים היטב עד שהן עטופות לגמרי ברוטב. 3 מקשטים בהרבה בצל ירוק ומגישים עם לימון בצד. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון * האטריות טעימות גם קרות. |