1 מאדים בצל, גזר וסלרי בשמן זית במשך 4-5 דקות, עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים תירס ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות.
2 מוסיפים לסיר קוואקר, פלפל ומלח ומביאים שוב לרתיחה. מערבבים מדי פעם. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם ומוודאים שלא נדבק שום דבר לתחתית הסיר.
3 מוסיפים פטרוזיליה, מבשלים 2 דקות נוספות ומסירים מהאש. טועמים ומוסיפים מעט מלח או פלפל אם יש צורך.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!