צ'ילי קון סויהכן, אנחנו יודעים, הרגלים קצת קשה לשנות, אבל הבטחנו להתחיל לשים לב לתזונה שלנו, לא? הנה מתכון אהוב ומוכר שאתם רגילים לקבל עם בשר, אבל הפעם עם סויה. תאמינו לנו, יש סיכוי שבעיניים עצומות לא תחושו בהבדל![]()
צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים עד השעועית עד שהיא רכה (כשעה וחצי). מסננים. 2 מחממים היטב סיר רחב ומוסיפים את שמן הזית, הבצל, השום, הסלרי והצ'ילי. מערבבים היטב, מנמיכים ללהבה בינונית ומטגנים כ-5 דקות (שימו לב לא ללשרוף את הירקות). 3 מסננים את שבבי הסויה וסוחטים קלות. 4 מגבירים את הלהבה, מוסיפים את שבבי הסויה, שני סוגי הפפריקה והמלח ומערבבים היטב. 5 מוסיפים את השעועית המבושלת ואת שאר המרכיבים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. 6 מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה לפחות. מומלץ להגיש עם אורז.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|