המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מביאים לרתיחה בסיר מים עם כפית מלח וחולטים את תפרחות הברוקולי כ-5 דקות. מסננים היטב. 2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 3 בזמן שהפסטה מתבשלת טוחנים את הברוקולי עם שמן הזית, השום, הפרמזן, הבזיליקום, הצנוברים והצ'ילי. טועמים וממליחים לפי הטעם. 4 כשהפסטה מוכנה מסננים אותה ושומרים בצד רבע כוס ממי הבישול. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 5 מעבירים את הפסטה לתוך רוטב הפסטו ומוסיפים את מי הבישול ששמרנו בצד. מערבבים היטב ומגישים מיד עם המון פרמזן מעל. |