המצרכים :לכ-25 שבלולים:
אופן ההכנה:1 מפשירים את הבצק במקרר כמה שעות או למשך הלילה. 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 פורסים את הבצק המופשר על משטח העבודה. אם הוא ארוך מדי, אפשר לחלק אותו לשניים ולעבוד עם חלק אחד בכל פעם. 4 מערבבים בקערה את החמאה, הגבינה הצהובה, המוצרלה, השום והפטרוזיליה. 5 מורחים את תערובת החמאה והגבינות על הבצק באופן אחיד, בעזרת מברשת או כף. משאירים בקערה מעט מהתערובת כדי למרוח על השבלולים לפני האפייה. 6 מגלגלים את יריעת הבצק לשבלול מהודק, כמו רולדה. ![]() 7 חותכים את גליל הבצק לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בשכבה אחת בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. זה בסדר אם נראה שיש רווחים בין שכבות הבצק, הוא תופח בתנור. 8 מורחים על השבלולים את מעט תערובת החמאה שנשארה בקערה, ואופים כ-15 דקות, עד שהם זהובים ותפוחים. מגישים מיד ומכניסים טוב הביתה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|