1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פורסים דק את הקישואים או הזוקיני (בעזרת סכין, מנדולינה או קולפן ירקות, ואפשר גם בפומפייה). אם מכינים פשטידת קישואים - ממליחים בחצי כפית מלח, מחכים רבע שעה וסוחטים היטב מנוזלים. אם מכינים פשטידת זוקיני אין צורך כי הזוקיני דל בנוזלים מטבעו.
3 מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
4 משמנים את התבנית ומעבירים אליה את הבלילה (אם רוצים, אפשר לרפד אותה קודם בשתי כפות פירורי לחם - אבל אז המתכון יהיה עם גלוטן).
5 אופים כ-30-25 דקות עד שפשטידת הקישואים מתייצבת ומזהיבה יפה.
אפשר ביס? | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל