מרק תירס לבןהתירס הלבן שונה מאחיו הצהבהב לא רק במראה אלא גם במתיקות - מה שאומר שהמרק הזה הוא לא רק קליל להכנה, סתווי וטעים - גם יש בו מתקתקות שעושה טוב על הלב
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל והשום בסיר עם מעט שמן זית עד הזהבה. 2 מסירים את הגרגירים מהקלחים בעזרת סכין ומוסיפים לסיר לטיגון קצר. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 מוסיפים 3 כוסות מים ומתבלים במלח, פלפל שחור או מעט צ'ילי. מביאים לרתיחה ומבשלים 4 דקות. 4 טוחנים את המרק בבלנדר ומגישים עם המון בצל ירוק. |