אורז עם שעועית לבנה ברוטב עגבניותאמרתם בית, אמרתם תבשיל טעים של שעועית לבנה ברוטב אדום ביתי אדום ועשיר, שבא בילט אין עם אורז לבן. רוצים להפוך אותו לרוטב נהדר לקציצות? פשוט הוסיפו עוד כוס של מים לבישול![]()
צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את השעועית עד לריכוך (כשעה וחצי), ומסננים. 2 מחממים סיר רחב ומוסיפים לו את שמן הזית. מוסיפים את הבצל והשום ומערבבים היטב. מנמיכים את הלהבה ומטגנים עד שהבצל שקוף ורך. 3 מגבירים את הלהבה ומוסיפים את הצ'ילי (אם רוצים) ואת פרוסות הגזרים. מערבבים היטב. 4 מוסיפים את השעועית המבושלת, העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, המלח והמים ומערבבים היטב. 5 מכסים את הסיר ומבשלים בבעבוע עדין כחצי שעה. 6 בינתיים מכינים את האורז לפי ההוראות על האריזה. 7 מגישים ביחד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|