עוגת בולונז מטריפהאם לספגטי בולונז ולפשטידת אטריות היה נולד ילד, הוא היה בדיוק המנה היפה והנהדרת הזאת: מעין עוגה שמבחוץ היא שחומה ופריכה ומבפנים עסיסית ורווית טעמים. כמו שאפשר לראות, המשולש הראשון כבר עמוק אצלנו בבטן
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן בסיר עם הרבה מים רותחים ומלח. 2 במחבת רחבה מטגנים בצל עד להזהבה קלה 3-4 דקות. מוסיפים את השום והבשר ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים יחד עוד 2 דקות. 3 מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה 20 דקות עד להסמכה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון עוגת בולונז | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל4 מוסיפים את הספגטי לרוטב ומערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף את הפסטה מכל הצדדים. מצננים לחלוטין. 5 מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. 6 מחממים תנור ל-180 מעלות. 7 מעבירים את התערובת לתבנית אפייה בקוטר 24 ומשטחים מעט. |