המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את השעועית במים עד שהיא רכה. 2 בסיר נפרד מטגנים בשמן זית בצל, גזר, שום, סלרי, גמבה ופלפל חריף עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות והכוסברה וממשיכים בטיגון עד שנוזלי העגבניות מצטמצמים. 3 מוסיפים כפית כמון, כפית כורכום, כפית סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם. 4 מטגנים את הירקות והתבלינים דקה נוספת, מוסיפים את השעועית עם מי הבישול שלה לסיר המרק ומביאים לרתיחה. 5 מוסיפים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה (כחצי ליטר- ליטר). 6 מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה (עד שהגזר רך). מתקנים תיבול. * אפשר וכדאי לשדרג את המרק על ידי הוספת 250 גרם בשר טחון בשלב טיגון הירקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|