בטא קארוטן, המצוי בשפע רב בירקות כתומים, חיוני למערכת החיסון.
הסגולות הרפואיות של ג'ינג'ר וכורכום ידועות אלפי שנים ברפואה העממית ובשנים האחרונות הן גם מגובות במחקרים מדעיים, המוכיחים את יעילותם. המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מקלפים את הבטטות והבצל. 2 חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות. 3 מכניסים לסיר ומכסים במים עד לגובה הירקות. 4 מוסיפים ג'ינג'ר מגורד בפומפייה, כורכום ומלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות. 5 טוחנים במעבד מזון יחד עם המים, לקבלת מרקם אחיד. קלוריות למנה: 177 אפשרויות לגיוון: * להעשרת הטעם ניתן להוסיף חמאה, נוזל קוקוס או שמנת בתום הבישול, כשהמרק עדיין חם. * להעשרת הערך התזונתי רצוי להוסיף לארוחה לחם דגנים פרו ביוטי טעים ומועשר בסיבים ייחודיים, שתורמים לתחושת שובע. * אפשר לקשט בכף שמנת או יוגורט ו/או עירית קצוצה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|