המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים פסטה לפי ההוראות שעל האריזה - עד לרמת אל דנטה. מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד. 2 טוחנים במעבד מזון (בנגלות) את הברוקולי. נזהרים לא להפוך אותו למחית. לחלופין, אפשר לקצוץ אותו דק מאוד בעזרת סכין. 3 מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הברוקולי (אם אין מקום, מטגנים ב-2 סיבובים) כ-5 דקות, עד שהברוקולי מתרכך (הוא לא צריך להשחים). ממליחים תוך כדי. 4 טורפים בקערה גדולה מאוד 2 ביצים. מוסיפים הקוטג' והגבינה הלבנה, ומפוררים פנימה את הגבינות המלוחות. מוסיפים שום ומלח לפי הטעם, ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המסוננת והברוקולי, ומערבבים. 5 מעבירים לתבנית פיירקס גדולה ומשומנת (ואם יש שאריות מעבירים אותם לתבנית אינגליש קייק), מפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת ואופים כ-35 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. הערות: * יש המון דברים בבלילה - ויש המון ממנה. רוב הסיכויים שתצטרכו להעביר את השאריות שלה לתבנית אינגליש קייק או תבנית לחם. * במקום לטחון את הברוקולי אפשר פשוט לפרק אותו לפרחים קטנים ולחלוט אותם קלות במים רותחים לפני שמוספים אותו לבלילה. * אם מוותרים על הפרזמן לפני האפייה ולא משתמשים בפטה, יוצאת אפילו פשטידה לא מאוד משמינה. >> בשבוע שעבר הכנו פיצה על טורטייה>> מה נכין בשבוע הבא? הצביעו והשפיעו |