פסטה רוזהאם הייתה נערכת תחרות למציאת הדרך הכי משתלמת להעביר 30 דקות, מצב רציני שהפסטה הזאת הייתה זוכה. רוטב ורדרד נעים וטעים של עגבניות ושמנת, גבעה של פרמזן מעל - מה כבר יכול לנצח את זה?
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר את החמאה ושמן הזית ומטגנים את השום חצי דקה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 2 מוסיפים לסיר את העגבניות והשמנת המתוקה ומבשלים שתי דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את עלי הבזיליקום. מבשלים על אש נמוכה עוד 10 דקות. 3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 4 כשהפסטה מוכנה מסננים ומעבירים אותה לסיר של הרוטב עם חצי כוס ממי הבישול. מבשלים על אש גבוהה עוד 2 דקות. 5 מוסיפים את הפרמזן ומערבבים. מגישים מיד עם עוד המון פרמזן מעל. |