מג'דרה בסיר אחדאנחנו יודעים, כשהסבתא העיראקית שלכם מכינה מג'דרה היא משתמשת לפחות במחבת אחת ושני סירים, אבל אצלנו, מה לעשות, עובדים אחרת. אנחנו לא אוהבים ללכלך כלים, ועובדה שגם ככה אנחנו מצליחים להכין מג'דרה פצצה
| mako אוכל
| פורסם 28/02/22 07:00
צילום: ענבל כבירי | הכלים באדיבות הקרמיקאית שרית רשף, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 משרים את העדשים בהרבה מים רותחים כ-30 דקות. מסננים. 2 מטגנים את הבצל בסיר בכמות נדיבה של שמן זית, עד להשחמה יפה. >> בפעם שעברה למדנו איך מכינים קינואה 3 מוסיפים את האורז והעדשים המסוננות ומערבבים. 4 מוסיפים את המים ותבלינים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות. 5 מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד כ-10 דקות. * המג'דרה יוצאת רכה יחסית. אם אוהבים אותה יבשה יותר אפשר לצמצם את כמות המים ל-3 כוסות. |