לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 שוטפים היטב את האורז והעדשים בהרבה מים, עד שהמים שיוצאים מהמסננת שקופים.
2 מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב כ-8 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים והמים ומביאים לרתיחה.
3 מוסיפים את האורז והעדשים ומביאים שוב לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
4 לפני ההגשה מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום והכמון ומטגנים כדקה. שופכים על האורז ומערבבים. מגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט וסלט עגבניות.
פתח הכל סגור הכל