נאגטס פריכיםמתכון פשוט וקל לנאגטס פריכים כמו שקונים בדוכן מהיר. מבחוץ הם פריכים ומתפצחים, מבפנים הם נימוחים ורכים, ומבלי ששמנו לב חיסלנו את כולם, עם קצת מאוד עזרה מהילדים
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :ל-25-30 נאגטס:
לבלילה הרטובה:
לתערובת היבשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את המרכיבים לתערובת העוף עד לאיחוד. 2 מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים חטיפי עוף קטנים, מסדרים אותם על משטח עם נייר אפיה ומכניסים למקפיא להתייצבות של 15-20 דקות (אני ממליצה לעצב צורות קטנות ושטוחות יחסית, כדי שבזמן הטיגון העוף יתבשל גם מבפנים). חטיפי נאגטס פריכים. רגע לפני טיגון | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3 טורפים עם מזלג את כל המרכיבים של הבלילה עד לאיחוד. 4 בקערה נפרדת מערבבים לאיחוד את התערובת היבשה. 5 מחממים סיר עם שמן עמוק, ורק כשהשמן מספיק חם טובלים את חטיפי העוף בתערובת היבשה, אחר כך בתערובת הרטובה, שוב בתערובת היבשה ושוב ברטובה. מטגנים כל נאגט במשך 3-4 דקות עד שהעוף מוזהב ומוכן מבפנים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! |