פשטידת בטטהמצאנו פשטידת בטטה שמתאימה לכל אירוע: בראנץ' עם חברים, ארוחת ערב מהירה, נשנוש חמוד כשאין כלום במקרר (חוץ מבטטה) או סתם יום חורפי שעושה חשק למשהו חמים וטעים. פשוטה פשוטה, אבל כובשת
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):לתבנית בקוטר 20 ס"מ:
אופן ההכנה:1 קולפים את הבטטות וממשיכים לפרוס לרצועות דקות בעזרת הקולפן. 2 מטגנים את הבצל עד שמזהיב. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מערבבים קמח, מים, חמאה (או מרגרינה), ביצים, מלח פלפל ותימין לתערובת אחידה. מוסיפים את הבצל והבטטות ומערבבים. 5 שופכים לתבנית ואופים כ-30 דקות עד שהפשטידה מזהיבה מעט. לאתר של שרית - מיס פטל >> עוד מתכוני בטטה שווים |