ספגטי טונה
המצרכים (4 מנות):
2 כפות שמן זית
טונה במים
רסק עגבניות
פלפל ירוק חריף
ספגטי מבושל ומסונן
אופן ההכנה:
1. מסננים את הטונה ומטגנים בשמן זית.
2. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
3. קוצצים את הפלפל החריף ומוסיפים.
4. מוסיפים את הספגטי למחבת, מערבבים היטב ומגישים.
תבשיל עדשים אדומות וחומוס
המצרכים (4 מנות):
2 כוסות עדשים אדומות, מבושלות במים
2 כפות שמן זית
מים
מלח ופלפל
כף סחוג
חומוס מבושל
אופן ההכנה:
1. מחממים בסיר שמן זית. בכף מחוררת מעבירים את העדשים המבושלות לסיר, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהעדשים מקבלות מרקם של תבשיל. ממליחים ומפלפלים.
2. מוסיפים את הסחוג וממשיכים לערבב.
3. מעבירים לקערה, מפזרים את החומוס המבושל ומזלפים מעט שמן זית.
לחם מטוגן ברוטב קפה
המצרכים (2 מנות):
2 פרוסות לחם לבן פרוס
2 ביצים
כף תמצית וניל
כף סוכר
שמן קנולה
לרוטב הקפה:
2 כפות נס קפה
2 כפות סוכר לבן
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
1. טורפים את הביצים עם תמצית וניל וסוכר.
2. טובלים את פרוסות הלחם בבלילה, ומטגנים במחבת משני הצדדים.
3. לרוטב: מרתיחים את כל החומרים ביחד עד לצמצום, ויוצקים מעט על הלחם המטוגן.
4. ניתן לדלל מעט ממרח שוקולד עם מים, להכניס לבקבוק לחיץ ולזלף על הלחם המטוגן.