כמחווה לידידנו החוגגים עצמאות – התקנו לכם ארוחה אמריקאית שלמה, ולא סתם, אלא כזו שאפילו תשאיר לכם את העורקים פתוחים: נאגטס, תפוחי אדמה ופאי תפוחים – קאמינג רייט אפ
לבלילה: 1 ביצה 1/2-1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק 1/2 כפית פפריקה מתוקה 1 שן שום שמנמנה 1/4 כפית כורכום 1 בצל יבש קטן מאוד 3/4-1 כוס מים 1/2-3/4 כוס קמח מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180-200 מעלות.
2. טוחנים יחד את כל חומרי הבלילה (היא צריכה להיות סמיכה מאוד). שימו לב, הכמויות יכולות להשתנות מעט - מומלץ להוסיף כל מצרך בהדרגה, עד לסמיכות והטעם המתאים.
3. חותכים את החזה לקוביות עבות (עוד אפשרות: לגלגל פסי חזה-שניצל לשבלולים עם קיסם).
4. טובלים בבלילה ואחר כך בפירורי הלחם, ומניחים את הנאגטס בשמן רותח רק ל-1/2 שנייה (שהתערובת "תיסגר").
5. מסדרים את הנאגטס על רשת התנור. מתחת לרשת כדאי לשים תבנית, שתקלוט את טפטופי השמן (המעטים מאוד).
6. אופים עד השחמה, בערך 10-15 דקות (לא לאפות יותר מדי, שהעוף לא יתייבש) ומגישים עם קטשופ או כל רוטב אחר.
תגובות